bajsa

varför blir alla killar kära i mig? är det för att jag är så snygg och fräsch? juste. kissade på mig i kyrkan förra veckan. asså om någon undra!


snart



My kittycat russin




Jävlar

Det är bara å inse. Jag har växt ur mina älskade, höga vita converse! Försöker använda dom ändå, men det gör så JÄVLA ont i fötterna asså! De är så perfekt slitna och ingådda!

hittade i alla falll en bild på dem :'(

K

Aj mina fötter. Har gått i tre timmar idag! Snart ska jag till kyrkan och träffa slemmet!


4g

Hatar min syster för att hon nyss kommit hem med iphone 4. Vill också ha! Pappa snälla :))...




fucking outfit

Igår var jag på bio med emma och såg lyckan kärleken och meningen med livet. Den var ashärlig tycker jag! Bara 2 och en halv timmas skrattande och njutande! Hatar filmer som man blir rastlös, typ somnar av, eller som man måste sitta och blunda halva av. Nej, den var helt enkelt en perfekt film för en gilrnight!
svart mössa-någonstans, brun pälsjacka- second hand i london, väska mulberry, svartabyxor- någonstans, vita converse



dagen d


dagen d kan man säga. orkar bara röra mig mellan säng och dator!


Företag nästa

jag och emmsson ska starta företag! bilden är en motsatt ledtråd!


*****

promenad med emmisss. see yah

kosmokosmokosmo

vi var på kosmonova och tog oss en närmare titt på evolutionen och människan. där skulle jag vilja bo




oALALAL



Orkar inte med mig själv ibland. I morse vaknade jag av väckarklockan som vanlig, går upp, duschar, äter, fixar mig. Sen klär jag på mig och ska precis öppna porten när jag märker att det är jävligt mörkt ute, så jag tar upp min mobil och ser att klockan är, gissa vad, FUCKIN FEM PÅ MORGONEN!!!! då har jag, puckad som jag är, ställt klockan på fem ist för sju. och inte kollat på klockan när jag vaknade. är man du i huvudet eller är man! så det var bara att gå och lägga sig i två och en halv timma till. så jävla irriterande.

aja.bilder från isabella i lördags, ehh.. det ser typ ut som jag har ketchup runt munne eller nåt på andra bilden, vet ej varför?! efter åkte jag till mälarhöjden... det som hände där stannar där.

la musica


fresh


har hittat min bröllopsklänning! nu ska jag bara hitta.. någon att gifta mig med.. nä det behövs inte, har redan hittat!

hejåhå



är så stolt över mig själv just nu! im still in a good mood! ni förstår, det är lättare att blogga och skriva dagbok mer när jag är in a bad!

Morgon


Igår hade jag och emmaslemma harry p kväll <3 nu ska jag jobba!


me love fridays


baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajsssss! jag är så glad!! vet ni varför? för att jag inte är kär! Men i morgon är jag nog. Min lycka är som en berg och dal bana. Mitt liv är en berg och dal bana <3blöta kyssar och kärlektill alla

RSS 2.0