collage

min nya passion är att göra collage. snart lägger jag upp ett collage som jag och klara gjorde i somras!

London

Nu är det klart! Det blir London i vår med Minna, Emma, Hedvig, Malva och några till.



alla bilder tog jag när jag var i london i somras

till mina läsare☎

för det första undrar jag verkligen vilka som ens läser min blogg-. känner jag er eller är ni bara randoms? läsarsiffrorna stiger i alla fall så tack för det!
men sen vill jag säga att ni suger på att kommentera och det blir inte lika kul att skriva då! det var bara det jag ville.

kreativitet...




disco

BORN TO BE ALIVE det är vad jag är det! Nu kör vi här hemma va?!

dagens bästa köp


Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ


Mysig dag med Klara på stockholms hjärtan söder och sture! ♥

nej inte vinter

Alltså hur kan folk gå och längta till vintern helt flötsligt? Nu verkar ju alla vilja ha jul! Ska kommaihåg det i januari och februari när alla vill dö och typ gå i ide för att vädret är så äckligt! Ja hörni, det är BARA det som har att komma nu, samma som varje år! Tänk om det var sommar sommar sommar jämt!

bild från i somras på mitt landställe♥

8)


EFTER EN TREVLIG kväll hemma hos michaela med många djungelutbrott och intressanta samlal... ska jag sova

mässa



Hum, var på vintagemässan på strand idag. känner mig som en riktig bloggare nu. . . men hittade inget förutom ett par skor som någon anna tog (fuck den)!
Hade en mysig fika med Veri i allafall!

det är nu det händer: före


ny favoritlåt


snart klippa lugg




Make-Me-Up


Så var det dags för mig att köpa lite nytt smink. Använder nästan aldrig smink på sommaren, och annars använder jag inte så mycket heller, mest ljusa nyanser. Men nu till hösten tycker jag det kan passa med lite mörkare skuggor!

cv


vill ha nya helsvarta converse! ska be juna köpa till mig från london dit hon ska om en månad:)))) förra gången fick jag de här gula av henne där ifrån. så ett tips om ni gillar converse är att åka till london! billigare än i sverige och finns miljontals färger och sorter som inte finns i sverige!

vill ha de rosa från reebok också!

god morgon världen


änglar på besök♥

Igår kväll vid halv elva öppnade vi dörren för änglabesök som skickats hit av en familjevän som tycks kunna se änglar och andra väsen. Denna form av tro är något jag tror väldigt starkt på. Liv efter döden, andar, änglar och att de goda vinner i slutendan. Jag tror såklart att ondska finns också, eller det vet jag, men att änglarna finns här för att skydda oss från det onda. För att änglarna skulle hitta hit var tvungna att tända ett ljus, ha en vit blomma, ett äpple och ett brev till änglarna med tre önskningar och lite andra saker, framme. Dom ska bo här i fem dagar och det sägs att änglarna ger ifrån sig massor av energi som kan störa elektriciteten runt om, vilket redan har märkts, men att man blir starkare av det. Änglarna ska även ge skydd och råd till en och det känns tryggt att ha dem här. ♥


beat heart


NY


walking closet



sitter gömd och äter i min walking closet, lyssnar på musik och väntar på att tacosen ska bli klar. Familjen är hemma lixom. minns inte senaste helgen jag var hemma så nu: SVENNEBANAFREDAGSMYS MED FAMILJEN<33333

sthlm

Jaha. FAN VA KUL DET  VAR PÅ BEYOND RETROS 1-ÅRS FEST ASSÅ! Nää, jag skoja. Vi hade inte lägg så vi tänkte smita in istället och det var så fail.  Sen gick vi en promenad mot stureplan (yeeh) och planerade för framtiden. Jag har tänkt på en sak. Stockholm är en så jävla svår stad att leva i. Om man jämför med storstäderna London, Paris, New York såverkar det vara så himla mycket lättare! Jag menar alla kommer från olika delar av världen och landet och det är det som är charmen med att leva där. Få nya kontakter och på så sätt ta sig fram. Det funkar däremot inte riktigt så i Stockholm. Här är folk mer stängda, pratar inte med  så mycket främmande personer på krogen, utan håller sig till sitt gäng bara. Snälla om man är ute och bara vill umgås med sina kompisar kan man väl sitta hemma med dom i stället. Jag ska i alla fall bjuda till och vara mig själv och påså sätt ta mig fram i livet. Och nör jag och emma flyttar till New Your tänker jag fan stanna för gott. Men trots att Stockholm är drygt och främlingsfientligt så har det sin charm och hemstaden kommer såklart alltid att finnas i mitt hjärta!





omg?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/sofismode/article7661856.ab

shit de här modellerna, det är alltså modellar som tidigare vart kända för att vara skinny, måste verkligen kämpat för att gå upp så mycket i vikt? blev lite chockad!

fahrman


Läser den här boken just nu. Elsas mode av Sofi Fahrman. Tycker den är riktigt bra faktiskt, eller den är ju inte fantastisk men den är rolig att läsa och man bli inspirerad till allt möjligt!

Bondgård nästa

Nu ska jag sätta på mig gummistövlarna och åka med klassen till en bondgård! Bilder kommer att tas så vi höres senare!
Men först en liten nostalgitripp! :') så fint!

SUIT UP!


Seriöst, idag är jag så trött att jag måste dricka typ en liter kaffe. Nej jag dricker egentligen inte kaffe, men jag gör det nu ändå! Jag lovade mig själv att gå hem och sova ikväll men nu vill jag ändå att min kompis ska fixa in mig på en fest på någon klubb som hon skulle till. ORKA?

nu vet jag vad jag vill göra!




trash.


Nu ska jag ut och äta italienskt med papi. Sen ska jag till kyrkis på KK. Ha det är så kul!

En hälsning

Till alla killar där ute som gillar någon. Om ni gör det så ska ni få ett litet tips av mig, och det är att det sämsta, jag menar verkligen det fuckingjävla sämsta ni kan kan göra om ni vill få kontakt med en person, är att ringa,smsa och höra av sig överhuvudtaget när personen inte svara tillbaka!!!! För ni måste inse att personen inte är intreserad!!!!! Sluta va så jävla besatta och beroende! Så om DU läser det här. SLUTA HÖRA AV DIG TILL MIG. JAG ÄR INTE INTRESSERAD OCH JAG ORKAR INTE BRY MIG OM DU BLIR SÅRAD AV ATT JAG INTE SVARAR FÖR JAG BRYR MIG INTE OM DIG.. INSEEEEEEEEEEEE!!

I alla fall. Ligger just nu i soffan och kollar på tv och läser med mina katter. Blir deperimerad av det här vädret, av Sverige. Så fort jag fyller arton ska jag packa ihop mn garderop och bege mig ut i världen. Fösta ska jag praoa utomlands sen ska jag och Emma flytta till New York! Jag längtar!



god morgon!


Nu träna!

Surfen

Orkar inte! Pappa kommer gå i taket när han kommer hem för att jag inte kom hem för ens i morse. Men om han inte säger någon tid, uten istället säger "kom hem rimlig tid" så har han väl fan inget att säga till om!

Aja. Igår var jag på hoffmaestro på grönan. Det var så fullt att de var tvungna att stänga entren vid halv åtta och det slog rekord på många besökare! Det var iaf gryyymt bra! Sen åkte jag vidare till en fest vid medborgarplatsen typ och sen åkte vi till vitan. Fan mitt huvud.

Nu ska jag nog fly till mamma så jag slipper bråk. Kanske diskar först så glömmer pappa bort hehe. Sen ska jag på maskerad med min storasyster! Tema är typ surfen, beach, 50 tal! Vad fan ska man va? Ska jag gå dit med min hemma virkade bikini eller? Känns inte riktigt bra va?

lite trött?


alvedon-hela dagen


vill nu!






bilder från thailand 09

dagens låt blir så kåt


så trött


den här reklamen är så cool


?


Är hemma idag och smörjer in mig

MU,BÄÄ, IHAA,WOFF,MJAO, PIIIP


Hej! Jag har blivit värsta lantisen! Visst är jag söt!

dör


Work-out

Nu är det dags för träning. Har inte tränat sen jag slutade med balett. Den här gången ska jag gymma. Wioiwiowiooii.

Kommer att dö bara så att ni vet. Kanske blir sista inlägget. Nej, men shit jag ska klara det här.

dream




Omg



Don't Fucking Tell Me What To Do!


pussy



My day






can't get enough


Nu ska jag parta och dansa loss i pyjamaskjorta, trosor, sockor och hoppa i sängen med en banan som mikrofon. jag älskar att vara ensam hemma. det är kul. eller hur. vi säger så!

Skaru ha lite glazzzzz?



Säljer ni glazz? Vill ni har lite glazz? Jag vill ha glazz!

Tror ni jag kommer klara att trycka i mig hela den här? Jaaa det kommer jag. Typ innan det här inlägget är klart!

Snart ere fredag snart ere fekke



överskottsenergi



MMMMMMMMM


Såhär ser typ vår skolmat ut varje mat. Gott va?

Dagens lunch blev istälellet choklad!

detta-är-min-nicole!


Befinner mig i skolan. Vi har datorkunskap, det har vi två timmar varje morgon. Vet inte varför. Vi lär oss hur man skriver på pc word. Jag HATAR pc. Det är bajskisskorvfucking lame. Nu väntar jag på min kompis Nicole. JA nu kom hon. vad kul. Vi har dååålig mat på skolan, tur att mc`donalds finns!

RSS 2.0