love-is-like-a-butterfly



yesterday





I-am-a-tönt


God morgon mina änglar.

Jag har en kort natt och en lång dag framför mig. Jag tror att jag befinner mig i ett slags lyckorus. Jag sa ju att jag var sån. jag pendlar fram och tillbaka. Så lätt och så svårt.

I dag, eller ikväll, ska vi ha en fest i skolan. Jag fick inte ta med mig någon. Det gör mig ledsen. Men jag har min nya vän i alla fall.

Nu ska jag lägga mig under mina stora varma vingar och flyga iväg till drömmarnas land.
Vi ses i Himlen!

Kände för att vara lite poetisk! Hoppas ni förstår..

LOVE


fresh














i feel better



Älskar den här låten men den vitklädda mannen i videon är så jävla läskig!

fuck u.

ja. vad ska man säga? det har vart sjukt weird dessa två dygn, men sjukt kul! vi smugglade in vin genom plastpåsar innanför bhn, hamnade hos några galna australienare, festade på bajamajan, hittade hur mycket som helst gömt i buskarna, sov, vaknade, stod längst fram, ringt massor av onödiga, ångerfulla samtal, dessutom vill jag hälsa till våra andra "vänner" som under den perfekta stunden av vår kvällen stod nyktra och låtsades vara duktiga och kollade snett på oss fast dom inte ens hade kul själva. ehhh. fuck u säger jag bara.


wow

I trean får jag välja mellan att åka till afrika och praoa med schimpanser och jaguarer bland annant eller att jobba med djurpolisen elelr delfiner i Australien. Lite coolt va!



I'm in the corner, watching you kiss her. I'm right over here, why can't you see me


popaganda ikväll och i morgon! omfggg


vad-ska-man-säga

Var på kungsten idag. Hum. Det kändes väl bra, kanske inte riktgt min grej, vill liksom ha en inriktning. Har en plats på jensen södra också. daaaaaam vad ska jag göra?

Shit. Det här är verkligen jag i ett nötskal! Jag kan ALDRIG bestämma mig, det spelar ingen roll vad det gäller, men jag vet verkligen inte vad jag vill!

Okej. Jag gör såhär: jag går till mitt gamla gymnasium. Tar det lugnt och ger det en riktig chans! okej.


In-my-handbag


Orkar-inte-vara-sjuuuuk


no-more-plans-this-week than



cowgirl



Vaknade upp med feber idag- fett kul! Väntar på svar från olika skolor just nu...  Det blir inga animals för mig!

GUESS WHAT?

Idag vaknade jag upp i min stooooora mysiga säng, hörde fåglarna kvittra och tänkte såhår: jag har aldrig mått bättre i mitt liv.

såhär var det egentilgen:

Idag vaknade jag upp i min stora, lite för varma säng, illamående och med huvudverk, som blev ännu värre när jag hörde fåglarna kvittra och tänkte såhår: jag har aldrig mått sämre i mitt liv.

Senare åkte jag till stan där jag träffade Cora som jag inte träffat på hundra år. Vi gick promenad och åt glass vid nytorget. And that`s my dag, nice ha?

På-g


kör på bakåtslickat hår. yeh

Hej suckers


Sitter och kollar på ett program som handlar om bekämpning mot fettma. kul. har ägnat morgonen mot att komma på hur jag ska få bort den mögelgröna nyansen från mitt hår. snart ska jag fixa i ordning mig. det vill säga klä på mig. inte gå runt naken. sminka mig. sen blire KK. konfa krök. det är så vi gör vi kristna nu för tiden. super vettu. kyssss

My day


kan min dag bli bättre? jag tror det va. efter första skoldagen med hemsk ny klass, eftermiddag på ikea och grönt hår (eftersom jag badat i klor) kan vad som helst bli bättre. nu äter jag sushi med mami och juna och snart ska jag på utomhusbio i tanto med gamla vänner.

FAN FAN FAN


FAN FAN FAN

sista dagen av sommarlovet. kill meee




varför är jag rädd för att sova


jag undviker alltid att gå ock lägga mig. jag hatar det. jag tror aldrig att jag vart riktigt trött någon gång (utom på morgonen då jag är dödligt trött jämt- hatar morgonpigga människor). tror att jag inte vill sova för att jag inte vill att det ska bli morgon. jag måste nog vara den värsta kvällsmänninskan någonsin. sitter och kollar på sängar som ser sköna ut för att jag ska bli rött. god natt... eller inte..

lyckorus



Juna kommer hem idag. hon har vart borta i ett halvår. då ska jag möta henne vid tunnelbanan. yyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhh

vill tillbaks till london




är kär i gynnings målningar



middag med tjejerna sommarlovsdagarna



födelsedag






midsommar





RSS 2.0